sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Bijuterii cu diamante

Cel mai select magazin de bijuterii a fost lansat. Despre ce este vorba ?

DeGeorgia va ofera bijuterii cu diamante, perle si pietre pretioase naturale (smaralde, rubine, safire). Finetea bijuteriilor se remarca in toate modelele, realizate manual de catre maestrii nostri.

Bijuteriile comercializate sunt de cea mai buna calitate, apartinand brandului DeGeorgia. Toate bijuteriile sunt insotite de certificat de garantie si beneficiaza de servicii post-vanzare, iar la unele produse chiar pe viata.

Din acest magazin de bijuterii premium, puteti cumpara inele, inele de logodna, verighete, cercei, pandantive, coliere, bratari, brose, butoni, ace de cravata, piercing-uri. La comanda, toate modelele pot fi realizate cu orice tip de piatra, in aur alb, galben sau roz de 18 kt sau de 14 kt.

De asemenea, daca visati sa aveti un anumit model, de exemplu bijuteria unei vedete, se poate realiza modelul in ceara in baza unei fotografii si daca este ceea ce v-ati dorit, o primiti in aur si pietre pretioase.

DeGeorgia este un nume binecunoscut in productia de bijuterii cu pietre pretioase (diamante, safire, rubine, smaralde), perle si pietre semipretioase montate in aur alb, galben si roz de 14 kt si 18 kt. Mai mult de cat atat, realizeaza produse la comanda clientului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu